![]() |
|
|
#1 |
|
عضو جدید
![]() ![]() تاریخ عضویت: Oct 2009
92 بار در 16 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سامان سرابي قهرمان اسيا و جهان جمعه و سه شنبه هر هفته در شبكه جهاني physiuqe TV (فيزيك تي وي)ساعت 21:10 الي23:10 برنامه دارد...
قابل توجه عزيزان پخش برنامه سامان سرابي در كانال physique tv به نام LEGENDS شنبه ها و چهارشنبه ها از ساعت21:55 پخش ميشود. سه شنبه و جمعه ظهر ساعت 2 زنده باد سامان سرابي |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Samyjhon عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
عضو جدید
33 بار در 15 پست از ایشان تشکر شده است
|
بنده قصد جسارت ندارم ولي اي كاش اقا سامان سعي ميكرد تو اين برنامه لهجش مشهدي نباشه و همچنين صحبت كردنشون حالت عاميانه نداشته باشه.
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از kevin levrone عزیز تشکر کرده اند: | sajjad (05-30-2010) |
|
|
#3 | |
|
مدیر کل سایت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
846 بار در 162 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
با سلام خدمت شما اولا :كه لهجه مشهدي عيب نيست...مگه من متولد كجا هستم :ايران. مشهد و افتخار ميكنم از مشهد توانستم جز اسطوره هاي پرورش اندام باشم. هر كسي مال يك كشور ويك شهري هست...من ادا مثل بعضي ها در نميارم كه هويت خودم و گم كنم. در ضمن شما اولين نفر هستي كه اينو ميگي... دوما ":يكي از هنر هاي من اين هست كه حرفاي تخصصي رو طوري ميزنم كه همه اقشار متوجه بشن... من هر ماه حداقل 2 تا 3 سخنراني در دانشكدهاي مختلف دارم... كانال فيزيك هيچ كسي رو همينطوري دعوت نميكنه عزيزم ..اونجا هزاران كارشناس داره..و اونا تشخيص دادن كه من باشم... ايشاالله شما رو كه دعوت كردن... با لهجه مخصوص خودت صحبت كندر ضمن نكته منفي اگر ميبيني نكات مثبت هم ببين... يا علي |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
عضو ثبت نام شده
8 بار در 5 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آقا سامان خیلی خوشحال شدم
![]() من همونی هستم که 2ماه پیش اومدم پیشتون زنم مهریش رو گذاشته بود اجرا یادتونه؟الان دارم پولام رو جمع میکنم که شاگرد شما بشم و انشائلاه قهرمان استان بشم ![]() بخدا خیلی دوستت دارم ![]() |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از arnold1 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 |
|
عضو ثبت نام شده
4 بار در 1 پست از ایشان تشکر شده است
|
اتفاقا من که به شخصه 3 بار برنامه رو دیدم چون فایلش رو دارم
از اینکه با لهجه زیبای مشهدی هم صحبت میکردید بر عکس خیلی حال کردم ادم باید همه جا و در هر مکانی خودش باشه نه اینکه دروغکی خودش رو نشون بده اقا سامان یه جا گفتید به من هم شده مکمل تقلبی دادن من باورم نشد و یه جورایی نمیشه ؟؟؟؟؟ ولی به نظر من احسان ونازی سوالات چرتی پرسیدن باید یه سری سوالات اساسی و نکته های ریز رو ازتون میپرسیدن تا حیف نشه وقت و زمان برنامه و از شما به نحوه احسن تری تو برنامشون استفاده میکردن. ایشالا دوباره تو فیزیک تی وی ببینیمت |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Mohsen_Sh عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|