![]() |
|
|||||||
ثبت نام سریع در انجمن سامان سرابی
|
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#6 | |
|
عضو ثبت نام شده
![]() تاریخ عضویت: Oct 2009
64 بار در 21 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
عضو ثبت نام شده
5 بار در 3 پست از ایشان تشکر شده است
|
اقایون محترم شرایط الان با قبلا خیلی فرق می کند.شاید آقای سرابی در شرایط الان اگه بود هم این کاررا می کرد.
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از spiderman8660 عزیز تشکر کرده اند: | sajjad (05-30-2010) |
|
|
#8 | |
|
عضو جدید
![]() ![]() تاریخ عضویت: Oct 2009
92 بار در 16 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
چي ميگي داداش شرايط اون موقع سخت تر بودش...اگه نميدوني بدون يك برنامه بخواد اون اقا بخواد بده خدا تومان پول ميگيره..زمان اقا سهراب كه فدراسيوني نبوده بنام پرورش اندام...اگه يك نفر چه قديم چه جديد اومد گفت سهراب سرابي براي برنامه از ما پول گرفته..تا اونجايي كه ميدونيم اقاي سرابي معلم بوده..روي گنج ننشسته بوده..اينو بدون رفتن از ايران خيلي راهت بوده زمان سهراب از الان... |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Samyjhon عزیز تشکر کرده اند: | sajjad (05-30-2010) |
|
|
#9 |
|
عضو ثبت نام شده
1 بار در ا پست از ایشان تشکر شده است.
|
درود
جناب سرابی افتخار پرورش اندام ما هستند. 1_فوتبالیست پول پارو میکنه پول هم بهش تزریق می کنند. 2_وزنه بردار 3_کشتی گیر ووووووووو......... پرورش اندام پول مسابقشو با فروش فرش زیر پای خانوادش شروع می کنه بعد فداراسیون هم بازی در میاره بودجه به دست پرورش اندام نمیرسه یا خورده میشه همراه با یک لیوان اب/رژیمها شکسته میشه/استرس بر وجود پرورش اندام ایرانی حکمرانی میکنه/پیشرفتش کم میشه/سنش بالا میره/ارزوهاش خاکستر میشه کانون این خانواده گرم سرد و از هم پاشیده میشه و در اخر در یک کشور دیگه به دنبال خوشبختیش و نانی برای زن و بچه اش می گرده هر پرورش اندامی که در این کره خاکی زندگی می کنه ارزوش پیشرفته اگر یک عده ای بخوان خانواده پرورش اندام رو سر کوب کنند به اون دلیلی که تمام این کره خاکی ازش اطلاع دارند پرورش اندامهای واقعی و دوستدارانش نباید همدیگه رو بکوبند و با لحنی غیر دوستانه و تند با هم بر خورد کنند تا اون عده مغرض به خواسته........ به خدای احد و واحد قسم در تمام فروم های پرورش اندام این مشکل حکمرانی میکنه بنده کوچیک تمام دوستان این فروم و تمام خانواده پرورش اندام ایران هستم ولی باید به اطلاع این خانواده برسونم که این راه بی هوده است و عده ای خواستار این اوضاع هستند پس بیایید با هم بکوشیم تا این خانواده را از کمبود اکسیژن نجات بدهیم باور کنید الان دارم تایپ می کنم بغض گلومو گرفته نمیدونم دوستان چقدر سابقه دارند تا این بنده حقیر بتونم مطلبمو رسا تر برسونم بامید ایرانی پیروز و پرورش اندامی ا..د ![]() |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از bigboy عزیز تشکر کرده اند: | sajjad (05-30-2010) |
|
|
#10 | |
|
عضو ثبت نام شده
![]() تاریخ عضویت: Oct 2009
92 بار در 31 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از hadi عزیز تشکر کرده اند: | sajjad (05-30-2010) |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|