انجمن بدنسازی و پرورش اندام سامان سرابی  

بازگشت   انجمن بدنسازی و پرورش اندام سامان سرابی > اخبار > اخبار خارجی

ثبت نام سریع در انجمن سامان سرابی
اگر تاکنون در سایت سامان سرابی عضو نشدید ، بصورت رایگان در کمتر از 30 ثانیه عضو شوید!

نام کاربری: کلمه عبور: تکرار کلمه عبور: ایمیل: تکرار ایمیل:
  پذیرفتن قوانین انجمن 

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-26-2010, 01:29 PM   #6
DEXTER
عضو ثبت نام شده

10 بار در 5 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:

گربه دستش به گوشت نميرسيد ميگفت تلخه
حالا شما ميگي لحجه به اون قشنگي بده اقا سامان فقط اگه اون گردن بندت رو باز ميكردي خيلي خوب ميشود اگه طلا باشه كه حرامه اگه بدل باشه عيبي نداره ولي جو جامعه رو بهم ميزنه
دمت گرم اقا سامان خيلي مردي
DEXTER آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر برای این پست سودمند از DEXTER عزیز تشکر کرده اند:
MahmOuD (07-07-2010), samansarabi (05-31-2010)
قدیمی 05-29-2010, 10:56 PM   #7
Peyman
عضو ثبت نام شده

47 بار در 12 پست از ایشان تشکر شده است

نقل قول:
نوشته اصلی توسط kevin levrone نمایش پست ها
بنده قصد جسارت ندارم ولي اي كاش اقا سامان سعي ميكرد تو اين برنامه لهجش مشهدي نباشه و همچنين صحبت كردنشون حالت عاميانه نداشته باشه.

واقعا متاسفم برات با اين طرز فكرت . همه آرزوشونه مثل آقا سامان يا هر قهرمان ديگري باشن و افتخار براي همه كشورشون . واقعا من موندم كه احترام ها و حرمت ها كجا رفته . وقتي توي سايت آقاي ص س كه يه نويسنده و مترجم هست ميان و قهرمانان را ميكوبند خوب نتيجه همين ميشه .
به نظر من قهرمانان تاج سر همه ما هستند و بايد احترامشان را مثل پدر و مادرانمان و حتي بيشتر حفظ كنيم چون اينها الگوهاي ما بايد باشند .
بنده خودم فروم بدنسازي دارم و آقا سامان هم به طور حتم بنده را ميشناسه و تقريبا 3 ساله كه سايتمون راه افتاده اما هرگز در سايتمون كوچيكترين بي احترامي به اين عزيزان نكرده ام و هميشه سعي كردم اول اخلاق و ادب و مردانگي را به اعضاي اون سايت گوشزد كنم .
كسي كه مياد از هر چيزي از آقا سامان ايراد ميگيره بايد اين رو بدونه كه خودش اصلا قابل قياس با اين قهرمان ارزنده نيست .
يادمه يه دوست خوبي ميگفت قهرماني لياقت ميخواد تا از همه لحاظ لياقتش رو نداشته باشي نميتوني قهرمان بشي .
من به سامان جان افتخار ميكنم كه با اين كه قهرمانه يه ذره به خودش مغرور نيست اگر خود بنده جاي سامان بودم جور ديگه جواب شما را ميدادم .
سامان حان افتخار ايران هستي داداش گلم .
Peyman آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر برای این پست سودمند از Peyman عزیز تشکر کرده اند:
MahmOuD (07-07-2010), samansarabi (05-31-2010)
قدیمی 05-31-2010, 01:54 AM   #8
samansarabi
مدیر کل سایت

samansarabi آواتار ها

846 بار در 162 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:

نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman نمایش پست ها
واقعا متاسفم برات با اين طرز فكرت . همه آرزوشونه مثل آقا سامان يا هر قهرمان ديگري باشن و افتخار براي همه كشورشون . واقعا من موندم كه احترام ها و حرمت ها كجا رفته . وقتي توي سايت آقاي ص س كه يه نويسنده و مترجم هست ميان و قهرمانان را ميكوبند خوب نتيجه همين ميشه .
به نظر من قهرمانان تاج سر همه ما هستند و بايد احترامشان را مثل پدر و مادرانمان و حتي بيشتر حفظ كنيم چون اينها الگوهاي ما بايد باشند .
بنده خودم فروم بدنسازي دارم و آقا سامان هم به طور حتم بنده را ميشناسه و تقريبا 3 ساله كه سايتمون راه افتاده اما هرگز در سايتمون كوچيكترين بي احترامي به اين عزيزان نكرده ام و هميشه سعي كردم اول اخلاق و ادب و مردانگي را به اعضاي اون سايت گوشزد كنم .
كسي كه مياد از هر چيزي از آقا سامان ايراد ميگيره بايد اين رو بدونه كه خودش اصلا قابل قياس با اين قهرمان ارزنده نيست .
يادمه يه دوست خوبي ميگفت قهرماني لياقت ميخواد تا از همه لحاظ لياقتش رو نداشته باشي نميتوني قهرمان بشي .
من به سامان جان افتخار ميكنم كه با اين كه قهرمانه يه ذره به خودش مغرور نيست اگر خود بنده جاي سامان بودم جور ديگه جواب شما را ميدادم .
سامان حان افتخار ايران هستي داداش گلم .
پيمان عزيز شما لطف دارين به من...
به اميد ديدار
samansarabi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
یک کاربر برای این پست سودمند از samansarabi عزیز تشکر کرده اند:
Peyman (06-02-2010)
قدیمی 06-01-2010, 12:38 AM   #9
bkt
عضو ثبت نام شده

bkt آواتار ها

8 بار در 3 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:

همه چيز عالي بود،من كه خيلي لذت بردم!!اقا سامان ،خيلي روون صحبت مي كردي و جذاب،من و خونواده من همگي با دقت خاطرات و تجارب شما رو گوش مي كرديم،باعث افتخار ما ايرانيايي سامان جان!
دوستان عزيز ،يكي از خصوصيات بسيار بد ما ايرانيا دخالت و ورود بي حد و حصر در اموري است كه به هيچ عنوان به ما ربطي نداره!اينكه كسي با چه لهجه يا لباس يا جواهري بخواد برنامه اجرا كنه به من و شما چه مربوط!
اقا سامان ،هم خودشون صاحب كمالات هستند و هم پدرشون مردي بزرگ و بزرگوار و مشاوري لايق ،نه تنها اگر تصميمي بگيرن تصميم درستيه بلكه شما هم يه جورايي بايد از اين ها ياد بگيريد و لهجه ها و لباس هايي كه مجبورا" به تنتون كرديد در بياريد و خودتون باشيد!
bkt آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر برای این پست سودمند از bkt عزیز تشکر کرده اند:
arman (07-08-2010), MahmOuD (07-07-2010), Peyman (06-02-2010)
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش