انجمن بدنسازی و پرورش اندام سامان سرابی  

بازگشت   انجمن بدنسازی و پرورش اندام سامان سرابی > اخبار > اخبار خارجی

ثبت نام سریع در انجمن سامان سرابی
اگر تاکنون در سایت سامان سرابی عضو نشدید ، بصورت رایگان در کمتر از 30 ثانیه عضو شوید!

نام کاربری: کلمه عبور: تکرار کلمه عبور: ایمیل: تکرار ایمیل:
  پذیرفتن قوانین انجمن 

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-26-2010, 09:06 PM   #11
DEXTER
عضو ثبت نام شده

9 بار در 5 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:

با سلام
بايد شما دوستان گرامي اين مطلب رو هم در نظر بگيريدپرورش اندام ورزشي مثل كشتي و وزنه برداري نيست
و خرجش چندين برابر اين ورزش ها ميشه كه اگه بخواي جهانوش رو در نظر بگيري 8توماني خرج داره و هيچ وقت هم به يه ورزشكار پرورش اندام كار اون قدر بها نميدن كه به رضا زاده و تختي ميدن و اين چندين دليل داره
مهم ترين دليل بها ندادن به ورزشكاران اين رشته ملي نبودن اونه يعني در تلوزيون پخش نميشه و اين باعث ميشه تا شناخته نشن و وجامعه به عمل كرد اونها واكنشي نشون نده و اين باعث ميشه دولت نيز كاري براي اونها نكنه
همين رضا زاده اي كه ميگيد يه مدال اورد گشور تركيد و از ط رف هزار نفر مورد حمايت قرار گرفت و كلي پولو زمينو ماشينو سكه بهش دادن پس هيچوقت نميره يه كشوره ديگه تازه با خرج 1توما و كمتر تو اين مسابقات شركت ميكنه و فورا حقوقش رو بهش ميدن چون اگه ندن كافيه در يكي از مصاحبه هاي تلوزيوني بگه پولمو ندادن ابروي همه رو ميبره
واي اقاي تبريزي به زور عكسشو تو تلوزيون نشون ميده 10 سالي 1 بار و اگه حرفي هم بزنه به غير از چهار نفر مثل منو شما كسي خبردار نميشه و اين خودش باعث اين ميشه كه بره قطر
ولي شما هم درست ميگيد كار ايشون هم غلطه و من هم قبول دارم اما كاريه كه شده بايد نزارن از اين بيشتر خراب بشه
يا علي
DEXTER آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر برای این پست سودمند از DEXTER عزیز تشکر کرده اند:
alifakor (05-29-2010), bkt (05-30-2010), sajjad (05-30-2010)
قدیمی 05-29-2010, 04:04 PM   #12
bkt
عضو ثبت نام شده

bkt آواتار ها

8 بار در 3 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:

من دارم اولين پستمو تو اين فوروم انجام ميدم،ميدونم كه بعضي ها خيلي از رفتن علي تبريز ناراحت شدن ولي بدونين كه پرورش اندام مثه ساير ورزشا نيست،من سالي كه ايشون عنوان ستاره مسابقات اسيايي رو بدست آورد مشهد تو باشگاهشون بودم،شنيدم 60 ميليون خرج بدنشون كرده بودند،خوب اين پول كه به اين راحتي ها به دست نمياد،رفتن جهاني شركت كنند گفتند چون فدراسيون به ifbb بدهكاره ايراني ها نميتونند شركت كنند!!!مگه يه ورزشكار چقدر توان مالي و جسمي داره كه با هزار رژيم و مصيبت بره يه كشور ديگه و برگشت بخوره؟
bkt آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 05-29-2010, 09:55 PM   #13
alifakor
عضو معمولی

17 بار در 11 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
پیش فرض به روزنامه چه خراسان چه ربطی داره

اصلا آقا خوب کاری کرده که رفته .... چرا اون زمانی که فوتبالیست ها مثل اون علی دایی یا علی کریمی با مهدوی کیا که هر کدام چند سال متوالی زیر پرچم کشورهای اروپایی و عربی بازی میکردند هیچکدام از این ار و گوزا نبود حالا که به پرورش اندام و علی جان رسید حرف در اومد.. اصلا به روزنامه ها ربطی نداره من اگه جای علی جان می بودم ادعای حیثیت می کردم وشکایت می کردم.
در ضمن خطاب به آنهایی که ناراحت هستند که پرورش اندام کاران برای کشورهای دیگر مسابقه می دهند باید بگم که از اونا مثل فوتبالیست ها حمایت کنید تا همین جا بمونن.
alifakor آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
یک کاربر برای این پست سودمند از alifakor عزیز تشکر کرده اند:
bkt (05-31-2010)
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش