توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ناندرلون
sajad
10-12-2010, 04:33 PM
با عرض سلام من 18سالمه درحدود 9ماه کارکردم وزنم 62 و دور بازو32الان تو دوره ی بولدانون با دوز 50 استرالیا+ناندرلون و دکاناوات آلمان+بروتیینmhp+ترکe-no mhpهستم 3میل بولدانون و 3تا ناندرلون 2میل زدم در حدود 9 روزه که تو دورم ولی تا به حال اصلا اصلا جواب نکرفتم نه حجم و نه وزن میترسم که جواب نده نیاز به راهنمایی دارم راستی به من کفته شده که بولدانونم قلابیه میخوستم نظر شما رو بدونم بنظرتون قلابیه ؟؟؟؟؟ یه سوال مهمه دیکه داشتم میخواستم بدونم کدوم هفته جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
muscle
02-23-2012, 08:14 PM
با عرض سلام من 18سالمه درحدود 9ماه کارکردم وزنم 62 و دور بازو32الان تو دوره ی بولدانون با دوز 50 استرالیا+ناندرلون و دکاناوات آلمان+بروتیینmhp+ترکe-no mhpهستم 3میل بولدانون و 3تا ناندرلون 2میل زدم در حدود 9 روزه که تو دورم ولی تا به حال اصلا اصلا جواب نکرفتم نه حجم و نه وزن میترسم که جواب نده نیاز به راهنمایی دارم راستی به من کفته شده که بولدانونم قلابیه میخوستم نظر شما رو بدونم بنظرتون قلابیه ؟؟؟؟؟ یه سوال مهمه دیکه داشتم میخواستم بدونم کدوم هفته جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام چون دارو تقلبی ماهیت یا ترکیباتش معلوم نیست که چی هست به شدت اصلا توصیه نمیشود به علت ناشناخته بودن ترکیبات و استریزه بودن یا نبودن ان.
پس از مصرف این گونه مواد بپرهیزید.
یا عکس بزارید تا ببینیم چی هست؟
به همراه عکس خودتان تا ببینیم اصلا مناسب شما هسا یا نه.
بیماری ندارین؟
قد و وزن؟
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.